Welkom op Apen en Bieren, de bier en whisky speciaalzaak van Drachten. Sinds augustus 2019 zijn we gevestigd op de Oosterstraat 22 in Drachten. Loop eens binnen en bekijk onze ruime collectie bier en groot assortiment whisky. Maar ook de ruime keus in jenever, limoncello, gin en wodka mag genoemd worden.
We zijn dagelijks geopend, je zult niet snel voor een dichte deur staan.

Facebook is voor ons een mooi medium om onze producten bekendheid te geven. Hieronder zie je de laatste 5 posts op onze Apen en Bieren pagina. Check ons op Facebook.

Apen en Bieren
Apen en Bieren
In onze vitrinekast vind je deze 2 geweldige flessen van Fallen Angel.

De zwarte versie is een unieke Spiced rum uit the UK die dankzij vanille, kaneel en nootmuskaat een lekkere en pittige rum oplevert.

De witte versie bevat een gin. Ontdek de smaken van sinaasappel kaneel en zachte jeneverbes.
Apen en Bieren
Apen en Bieren
Helaas geen terrasje vandaag. Dan maar lekker op de bank ploffen na een dagje werk met een biertje bij ons vandaan toch? We hebben in ieder geval altijd genoeg keuze!
Apen en Bieren
Apen en Bieren
Altijd handig, onze vele bierpakketjes. Stel ze zelf samen of kies eentje van onze stamtafel. Veel keuze en in elke prijsklasse.
Apen en Bieren
Apen en Bieren
Pinksteren... een dag van bezinning, van de Uitstorting van de Heilige Geest. En dat de terrassen weer open mogen!! En natuurlijk is de winkel ook open...
Apen en Bieren
Apen en Bieren
Na een sportief uitje normaliter even uitpuffen op het terras? Dit mag vanaf maandag weer gelukkig. Tot die tijd volstaat een picknickbankje misschien ook wel. Ieder 1 fles, scheelt bekers meenemen.

Geen flessen meer thuis? Wij hebben genoeg keuze!