Welkom op Apen en Bieren, de bier en whisky speciaalzaak van Drachten. Sinds augustus 2019 zijn we gevestigd op de Oosterstraat 22 in Drachten. Loop eens binnen en bekijk onze ruime collectie bier en groot assortiment whisky. Maar ook de ruime keus in jenever, limoncello, gin en wodka mag genoemd worden.
We zijn dagelijks geopend, je zult niet snel voor een dichte deur staan.

Facebook is voor ons een mooi medium om onze producten bekendheid te geven. Hieronder zie je de laatste 5 posts op onze Apen en Bieren pagina. Check ons op Facebook.

Apen en Bieren
Apen en Bieren
Wat is er nou leuker dan naar Vikings kijken, zo'n veldslag waarbij hordes woestelingen elkaar met bijlen en zwaarden afslachten en minstens zwaar verwonden. Borrel erbij, en dan met name deze!! Floki whisky, uit IJsland. Zelf noemen ze het sheep dung smoked reserve. Skoll, zal ik maar zeggen...
Apen en Bieren
Apen en Bieren
Deze 3 drankjes al gespot? 3 Italiaanse likeuren met uiteenlopende smaken van Distelleria Bottega

De Cannella heeft in de basis de smaak van natuurlijk vruchtensap, waaraan grappa en alcohol wordt toegevoegd en een hint van kaneel.

Of ga voor de citroengebasseerde likeur. Lekker fris puur of in een mix.
Als laatste ook nog een fijne chocolade likeur. Keuze genoeg toch?
Apen en Bieren
Apen en Bieren
Even een fijne tripel tussendoor.

De Petrus Gouden Tripel is een mooi helderblond bier van hoge gisting met nagist op de fles. Ontdek de smaak van romig mout,appel,koriander en een vleugje citroen.
Apen en Bieren
Apen en Bieren
De Limoncello van Zuidam al eens geprobeerd? Ze vliegen de winkel uit...

Zuidam Distillers
Apen en Bieren
Apen en Bieren
Onze prachtige antieke kluis is weer gevuld met een nieuwe lading Monkey Shoulder!! Beide zijn te.koop... De Monkey Shoulder nu nog voor 25 euro!!