Welkom op Apen en Bieren, de bier en whisky speciaalzaak van Drachten. Sinds augustus 2019 zijn we gevestigd op de Oosterstraat 22 in Drachten. Loop eens binnen en bekijk onze ruime collectie bier en groot assortiment whisky. Maar ook de ruime keus in jenever, limoncello, gin en wodka mag genoemd worden.
We zijn dagelijks geopend, je zult niet snel voor een dichte deur staan.

Facebook is voor ons een mooi medium om onze producten bekendheid te geven. Hieronder zie je de laatste 5 posts op onze Apen en Bieren pagina. Check ons op Facebook.

Apen en Bieren
Apen en Bieren
Voor het bier van vandaag maken we even een tripje naar België. Naar Brouwerij De Hoorn om wel te verstaan. Een brouwerij die in eigendom is van Palm.

Cornet is een krachtig, blond bier van hoge gisting, met nagisting in de fles. Proef de warme smaak en unieke vanilletoets, resultaat van snippers eikenhout die toegevoegd worden tijdens het brouwen. Geniet van de lange afdronk met zachte bitterheid. Een bier voor ridders van de goede smaak.
Apen en Bieren
Apen en Bieren
Stuur oma, je moeder, je vrienden of wie dan ook een flesje wijn! Gewoon bij ons bestellen dan brengen we het langs!

Uiteraard is de slijterij ook vandaag gewoon open.
Apen en Bieren
Apen en Bieren
Denk je aan Italië dan denk je misschien niet meteen aan bier. Vanuit de kennis van het bierbrouwen, opgedaan in België, Duitsland en Engeland, geven de Italiaanse brouwers een nieuwe invulling aan het begrip bier. Vaak doen ze dat met regionale ingrediënten zoals kastanjes, druivenmost of kruiden, vruchten en planten.

De brouwerij Birrificio Del Ducato is in 2007 opgestart door twee vennoten, Giovanni Campari – de brouwer van het duo– en Manuel Piccoli, en kreeg in de voorbije jaren bijna 100 nationale en internationale awards : 40 keer goud, 28 keer zilver en 24 keer brons.

In ons assortiment vind je bijvoorbeeld deze 2 mooie biertjes.

* De New Morning is een kruidig maar fris bier, opgedragen aan de nieuwe lentemorgen.
* De ViaEmilia is een van hun bekendste biertjes en is een Keller pils
Apen en Bieren
Apen en Bieren
Morgenmiddag zijn wij ook gewoon geopend dus kom gezellig langs.

Bestel een fijn pakketje voor het weekend. Geef gerust je wensen door en wij maken speciaal voor jou een mooi pakket.
Apen en Bieren
KATERTJE
🐶🍾