Welkom op Apen en Bieren, de bier en whisky speciaalzaak van Drachten. Sinds augustus 2019 zijn we gevestigd op de Oosterstraat 22 in Drachten. Loop eens binnen en bekijk onze ruime collectie bier en groot assortiment whisky. Maar ook de ruime keus in jenever, limoncello, gin en wodka mag genoemd worden.
We zijn dagelijks geopend, je zult niet snel voor een dichte deur staan.

Facebook is voor ons een mooi medium om onze producten bekendheid te geven. Hieronder zie je de laatste 5 posts op onze Apen en Bieren pagina. Check ons op Facebook.

Apen en Bieren
Apen en Bieren
Frontaal, Brouwdok, Boon, Duvel, Vandestreek, Fierce, Walhalla, dat valt nog niet mee, zo'n droge januari. En trouwens, waarom zou je? Mooi spul weer in de winkel!!
Apen en Bieren
Apen en Bieren
De Bbqenhout.nl win actie is afgelopen en we hebben een winnaar! De familie Weersing uit Ureterp mag de Takumi Small komen halen. Van harte!!
Apen en Bieren
Apen en Bieren
Apen en Bieren
Zoenen mag natuurlijk niet, maar deze Kiss rum dan weer wel!! Detroit Rock Rum staat prachtig in je drankenkast...
Apen en Bieren
Apen en Bieren
Oudejaarsavond drink je bubbels! En we hebben mooie bubbels! Van cava voor 10 euro tot Louis Roederer Crystal voor 239,50. En er ook nog wel wat tussen in..
Apen en Bieren
Apen en Bieren
Zo!! Deze is lekker!! Omdat we natuurlijk helemaal vlak bij de Noordpool zitten was de Happyface Scrooge net niet voor de kerst bij ons. Maar nu wel! Overal uitverkocht maar niet bij Apen en Bieren. Want net binnen... Beperkte voorraad!!

De Humbug is een zware quadrupel met een alcoholpercentage van 12 % en een stevige body met uiteraard een bij de kerst behorende kruidige geur die voortkomt uit de vele gebruikte kruiden zoals kaneel, zoethout, piment, nootmuskaat, anijs en jeneverbes.
Hoewel de kruiden duidelijk in geur en smaak naar voren komen blijft het bier zeer mooi in balans.