Welkom op Apen en Bieren, de bier en whisky speciaalzaak van Drachten. Sinds augustus 2019 zijn we gevestigd op de Oosterstraat 22 in Drachten. Loop eens binnen en bekijk onze ruime collectie bier en groot assortiment whisky. Maar ook de ruime keus in jenever, limoncello, gin en wodka mag genoemd worden.
We zijn dagelijks geopend, je zult niet snel voor een dichte deur staan.

Facebook is voor ons een mooi medium om onze producten bekendheid te geven. Hieronder zie je de laatste 5 posts op onze Apen en Bieren pagina. Check ons op Facebook.

Apen en Bieren
Apen en Bieren
Geweldig Nieuws
Apen en Bieren
Apen en Bieren
De gloednieuwe Rochefort Triple Extra is uit!
De laatste keer dat Rochefort een nieuw bier lanceerde is 65 jaar geleden en dat ze een blond bier brouwden bijna 100!
Het bericht dat de trappisten van de abdij Notre-Dame de Saint-Remy in Rochefort nu Rochefort Triple Extra op de markt brengen, is dus best groot nieuws.
Het nieuwe bier zal in Nederland vooralsnog beperkt verkrijgbaar zijn.
Rochefort staat bekend om de Rochefort 6, de Rochefort 8 en de zware Rochefort 10, die hebben we altijd ruim op voorraad.
Haal ze als set van van 4, dan heb je voor een 10tje meteen een leuke proeverij. 🙂
Apen en Bieren
Apen en Bieren
Mensen vragen wel eens om een zachte whisky, sommige willen graag wat rokerigs, een 3e vindt een zware whisky weer lekkerder. Op deze tasting maps vind je een overzicht van veel whisky's en de bijbehorende smaak. Zo'n map is leuk. Uiteindelijk is proeven toch leuker!!
Apen en Bieren
Apen en Bieren updated their status.
Apen en Bieren
Apen en Bieren updated their status.