Welkom op Apen en Bieren, de bier en whisky speciaalzaak van Drachten. Sinds augustus 2019 zijn we gevestigd op de Oosterstraat 22 in Drachten. Loop eens binnen en bekijk onze ruime collectie bier en groot assortiment whisky. Maar ook de ruime keus in jenever, limoncello, gin en wodka mag genoemd worden.
We zijn dagelijks geopend, je zult niet snel voor een dichte deur staan.

Facebook is voor ons een mooi medium om onze producten bekendheid te geven. Hieronder zie je de laatste 5 posts op onze Apen en Bieren pagina. Check ons op Facebook.

Apen en Bieren
Apen en Bieren
Een fraaie whisky van de maand deze maand! Met de Arran Sauternes Cask Finish maak je kennis met een zoete kant van Arran whisky. Na een acht jaar durende rijping op vaten van Amerikaans eiken zijn zorgvuldig geselecteerde Sauternes vaten uit Bordeaux geselecteerd om de whisky op na te rijpen. Sauternes is een zoete dessertwijn met een rijk en levendig karakter, waardoor dit de huisstijl van Arran whisky van een smaakvolle twist voorziet.

De toegepaste rijpingswijze zorgt ervoor dat deze whisky een diepgaand en gebalanceerd karakter heeft met in de geur lagen van honing die samenkomen met het handelsmerk van Arran; citrus invloeden. Rijke tonen van honing openen ook in de mond, terwijl citruszeste, kruiden een ziltige hint hier een nieuwe wending aangeven. Dit wordt opgevolgd door volle hints van vanille, rozijnen en een vleugje eiken. De afdronk van Arran Sauternes Cask Finish is zoet; honing, abrikozen en meloen komen samen.
Apen en Bieren
Apen en Bieren
Blik-sum!!! It's raining cans, hellelujah!! Weer mooi beperkt leverbaar spul achter de voordeur ...
Apen en Bieren
Apen en Bieren
Mooie bieren van de IV:Uur brouwerij uit Vriezenveen. Vanaf heden beperkt verkrijgbaar.
Apen en Bieren
Apen en Bieren
Onze meubelboulevard is vandaag en morgen gewoon open!!
Apen en Bieren
Apen en Bieren
Iemand een heel bijzonder kado geven? We kunnen eigenlijk uit elk geboortejaar wel een fles whisky leveren. Niet goedkoop, maar over 10 jaar is zo iets gegarandeerd meer waard! Kom eens informeren naar de mogelijkheden.